Immaculate K. Okello

Dipl. massageterapeut

hk_imma

Jag som driver Imma O`s massage har pga. mina egna kroppssmärtor blivit specialist på egenvård. Att lindra stela muskler och leder och att genom massage leda bort smärtor som försvåra mina rörelser under dagen när jag är på språng. Samtidigt med förbättrad kroppsvård ändrade jag mina matvanor, införde nyttiga näringstillskott i kombination med fortsatt motion utifrån vad min kropp klarar av har gjort att jag idag klara av en aktiv vardag. Jag tränar inte för att återfå en försvunnen dröm, utan jag tränar för att min kropp skall hålla sig frisk och för att jag skall orka arbeta, sköta hemmet, umgås med familjen och vänner och lite till.

Sedan 2006 har jag av och till fått professionell utbildning av Jenny Gunn från Jenny Gunns Massage för att förbättra min teknik. Inte länge sedan frågade Jenny om jag var intresserad att jobba med massage som ett yrket. Detta då det finns en ökande efterfrågan på idrottsmassage i området men även runt om i Stockholm. Här sitter jag nu, efter en mycket lärorik och intensiv kurs i idrottsmassage helkropp, nacke,-axla,- och huvud. Med inriktning Relaxation massage.

Jag är och har intresserat mig mycket för andra människors välbefinnande. Genom beröring har jag under många år erbjudit både vänner och bekanta enkel massage på rygg, nacke, huvudet för att hjälpa dem att slappna. Många uttrycker förvåning över effektiv riktade beröring har, än förvånade har många bekanta uttryckt när återkommande massage resulterar i bättre rörelse och mindre huvudvärk.

Under skrivande stund är jag inne på min första månad på Hötorgets Kiropraktik. Är du nyfiken på vad idrotts, djupmassage kan innebär för din kropp? Välkommen att boka in en tid hos mig!

Priser
1 tim 850:-
1/2 tim 480:-

button_boka


Vi som jobbar här

Mikaela Petersen | Margareta Rane | Vilma Litens | Immaculate Okello | Momo Yasdani | Receptionen